dilluns, 24 de març de 2014

GINGIVOESTOMATITIS FELINA i DIETA


La gingivoestomatitis felina és una malaltia crònica bastant freqüent, molt refractària als tractaments convencionals. La dieta juga un paper molt important en la seva patogènesi, no se sap si per la hipersensibilitat que pot causar (com si fós una al.lèrgia) o bé per algún component que causi inflamació a les genives. En qualsevol cas, la dieta és una de les peces clau en el tractament d'aquest procés.


La Dra. Dianne Addie és veterinària i professora de Virologia Clínica Veterinària a la Universitat de Glasgow, Escòcia, i porta molts anys investigant sobre l'orígen d'aquesta malaltia, intentant trobar-li cura. Us deixem l'enllaç a la seva pàgina web on, entre d'altres malalties, explica aquesta d'una manera molt entenedora (està en anglès).

http://www.dr-addie.com/stomatitis.html#food

Una de les dietes que recomana és Applaws Cat Food, que són unes terrines de carn fresca natural, sense additius. A partir d'aquesta setmana, ja la podeu trobar a la nostra clínica:Si teniu qualsevol dubte o necessiteu més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres!


Cap comentari:

Publica un comentari